06209328038 jutkajoga@gmail.com

Babás jóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzés

 

A képzés, ami egy új megközelítést hoz a babajóga oktatásba, és amellyel fantasztikus segítséget tudsz adni a veled kapcsolatba kerülő családoknak!

A következő képzési időpont

Nyári intenzív képzés: 2020. július 18-24.

Helyszín

Hello Yoga Mobility Stúdió
(1024 Budapest, Ady Endre utca 1. I/1.)

 

További időpontok

2020 őszén (pontos időpont egyeztetés alatt)

A babás jóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzésre itt jelentkezhetsz!

Miben különleges a képzés?

Az oktatói tanfolyam több éves gyakorlat és sokirányú tanulás válogatott, könnyen hasznosítható esszenciája. Vettük a bátorságot, hogy kissé meg is reformáljuk a baba-mama jógaoktatást. Célunk a tudatos mozgásfejlesztés módszereinek alkalmazása, és e szemléletmód mind szélesebb körű megismertetése. Oktatói munkánkban naponta tapasztaljuk, hogy miközben egyre nagyobb az igény a fejlesztő foglalkozásokra, az anyukák csak nagyon ritkán rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és rálátással. Módszertanunk ezért azokat a jógamozdulatokat részesíti előnyben, amelyek együtt fejlesztik a mama és a baba mozgását, reflexeit, koncentrációs és tanulási képességeit. Emellett bővíti az anyukák ismereteit és formálja szemléletüket is.

 

Kiknek ajánljuk?

Olyan jógaoktatóknak, konduktoroknak, védőnőknek, pedagógusoknak, szülőknek, akik meglévő tudásuk mellé a mozgásfejlesztő baba-mama képesítést is szeretnék megszerezni. A képzésen feltételezünk egy alapvető tudást a jógáról általában, az ászanákról, az anatómiáról, és feltételezzük, hogy van némi gyakorlatod a tanításban. Így a legjobb, ha van felnőtt jógaoktató, kismama- vagy gyermekjóga oktatói végzettséged. Ha nincs, írj nekünk és egyedi elbírálás alapján döntünk a felvételedről.

Milyen tudást fogsz elsajátítani a képzésen?

 • Tudatosan felépíthetsz és tarthatsz fejlesztésre fókuszáló babás jóga órákat. A gyakorlatokhoz rengeteg dalt, mondókát, játékot is mutatunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanítási gyakorlatokra, hogy magabiztosan, rutinosabban állhass ki az anyukák elé.
 • Megismered a részletes, komplex, baba-mozgásfejlődési skálát, elemeit, eltérési lehetőségeit, és a legfontosabb csecsemőkori reflexeket. Mutatunk neked háromféle babamasszázst is. Megismered a császárral született babák speciális igényeit, és képes leszel fejlődésüket masszázzsal és gyakorlatokkal segíteni.
 • Megtanulod az édesanya speciális igénybevételéhez, regenerálódásához igazított gyakorlatokat, rövid sorozatokat. Egyszerűbb szoptatási, alvási, altatási nehézségekre is tanácsot tudsz majd adni.
 •  Felismered, ha egy kisbabának egyéni fejlesztésre van szüksége. Képes leszel egyszerű fejlesztő gyakorlatokat megtanítani, és szakemberhez irányítani, akit szükséges. Megtanulod, hogy hogyan kommunikáld az édesanya felé, ha észreveszed, hogy gyermeke fejlesztésre szorul.
 • Megismered a különböző fejlesztő eszközöket és azok használatát, és hogyan építsd ezeket az órádba.
 • Érteni fogod, hogy mi a különbség a kis- és a nagybabás foglalkozás között, és miért fontos, hogy különválasszuk ezeket.

Milyen feltételeket kell teljesítened, hogy megkapd az okleveled?

 • A képzés minden napján részt kell venned. Váratlan események (betegség, baleset) esetén maximum 2 napot hiányozhatsz, ez esetben magánórák keretében tudod pótolni a mulasztást. Ennek díja 13.000 Ft/90 perc.
 • Hospitálás: minimum 6 babás jóga foglalkozást kell látogatnod tetszőleges helyszínen. Ezt a hospitáló lapon kell igazolnod. A hospitáló lap letöltéséhez kattints ide!
 • Sikeres írásbeli vizsga a képzés végén 
 • Saját óratervek elkészítése: egy 60 perces kisbabás és egy 45 perces nagybabás óra vázlatát kell beadnod.
 • Önálló tanítás: legalább egy teljes, 60 perces, „baba-mama jóga mozgásfejlesztéssel” óra megtartása saját óraterv alapján.

Milyen képesítést kapsz?

A képzés „Baba-mama jóga mozgásfejlesztéssel” oktatói oklevelet ad.

Fontos tudnod, hogy a tanfolyam nem ad sem konduktori, sem mozgásfejlesztő terapeuta végzettséget!

Mennyibe kerül a képzés?


6 nap tanfolyam + 1 vizsganap = 118.500 Ft

Jelentkezéskor 38.500 Ft átutalását kérjük, a maradék összeg a képzés első napján fizetendő készpénzben vagy átutalással. Jelentkezés után e-mailben fogod megkapni az utaláshoz szükséges adatokat.

Szeretnél többet megtudni oktatóinkról?

Itt kérdezhetsz és jelentkezhetsz a képzésre